Activiteit

Wentholtpark

Een aantal leden van de Junior Kamer Oost- Achterhoek (JCIOA) hebben op 17 juni jongstleden een cheque van 750 euro aan Stichting Wentholtpark in Lichtenvoorde overhandigd. In het Wentholpark, de groene long van Lichtenvoorde, is een prachtige kinderboerderij aanwezig dat volledig gerund wordt door een team fantastische vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen dagelijks de dieren. Ook organiseren zij wekelijks klusmiddagen om de dierenweides met bijbehorende dierenverblijven te onderhouden en te vernieuwen.

Om dit mogelijk te kunnen blijven maken besloot de Junior Kamer om deze stichting een warm hart toe te dragen. Het geschonken bedrag wordt besteed aan een nieuw dierenverblijf.

“We zijn natuurlijk ontzettend blij met deze gift van het JCIOA” vertelt het bestuur van Stichting Wentholtpark. “We zijn onlangs aangesloten bij de vereniging vSKBN en zij hebben verschillende dierenwelzijnseisen. Met deze gift kunnen wij werken aan het verder verbeteren van het dierenwelzijn binnen de dierenweide in het Wentholtpark.

De dierenverblijven en quarantaineverblijven voor onze walibi’s, konijnen en cavia’s kunnen hierdoor door onze vrijwilligers worden aangepast”.

“We hebben nog veel plannen op de plank liggen en daarom zijn dit soort giften erg fijn om te mogen ontvangen!”