Activiteit

Bedrijfsbezoek Drankenhandel De Klok

Meerdere leden van JCIOA lusten op z’n tijd best een biertje. Op donderdag 7 april jl. hadden we volop bier om ons heen. Maar niet alleen bier, ook cola, sap, wijn en nog zoveel meer drank. Reden hiervan was dat we ons bij Drankengroothandel De Klok in Groenlo voor een bedrijfsbezoek bevonden! Bij binnenkomst werden we door @@ ontvangen. En hoe kan het ook anders, met een biertje (of frisdrank voor de liefhebbers).

De Klok Dranken is een professionele drankengroothandel met 5 vestigingen in Nederland van waaruit zij hun klanten dag in dag uit bedienen. De Klok Dranken is exclusief distributeur van Grolsch fustbier in haar rayons. Daarnaast leveren zij een uitgebreid drankenpakket aan met name horeca, (sport)verenigingen en evenementen.

Dat De Klok Dranken hun expertise combineert met betrokkenheid en persoonlijke aandacht, hebben we gehoord en gezien tijdens de interactieve presentatie van @@.

Na een rondleiding door het grote en nette magazijn (5S-systeem is hier duidelijk van toepassing) hebben we gezellig nagepraat onder het genot van, 3 keer raden wat…., een lekker drankje!