Activiteit

Bedrijfsbezoek 24/7 TailorSteel

Op dinsdag 25 augustus jongstleden heeft de Junior Kamer Oost-Achterhoek een bedrijfsbezoek gebracht aan 247 TailorSteel locatie Varsseveld. Het bezoek bestond uit twee onderdelen: een bedrijfspresentatie en een bezoek aan de productielijn.

247TailorSteel is in 2007 opgericht door Carel van Sorgen en begonnen met 2 CO2 lasersnijmachines van Trumpf. Anno 2015 is 247TailorSteel gegroeid naar een organisatie met vestigingen in Varsseveld, Bremen en Winterswijk en worden er 7 CO2 lasersnijmachines, 7 Fiber lasersnijmachines en 1 Adige buislasersnijmachine ingezet om alle producten te verwerken. Bij 247TailorSteel worden stalen en aluminium uitslagen gemaakt voor allerhande toepassingen. Het klantenbestand van 247TailorSteel is erg gevarieerd.

Er zijn klanten die slechts een enkel product bestellen, maar er zijn ook klanten die al hun plaatstalen uitslagen door 247TailorSteel laten snijden. Klanten bestellen producten via het 247Portaal, waarin zij hun tekeningen uploaden, de materiaalsoort, dikte, aantallen en leverdatum aangeven. Er wordt gewerkt in drieploegendienst gedurende zes dagen per week. Hierdoor wordt de klant vanuit drie vestigingen zo efficiënt en effectief mogelijk bediend.

We bedanken 247 TailorSteel voor deze zeer leerzame en informatieve bijeenkomst.