club-royal-1
club-royal-2
club-royal-3
club-royal-4
club-royal-5
club-royal-6
club-royal-7
LEDEN 2018-09-17T20:52:07+00:00

Dit zijn onze leden

Robbert Westera – Westera Piano’s & Vleugels

Wij verzorgen alles met, voor en rondom piano’s en vleugels. Zoals techniek, stemmen, vervoer, verkoop en gecertificeerde taxaties. Gevestigd in Winterswijk reikt ons werkgebied hoofdzakelijk rond een uur reistijd van Winterswijk, ook in Duitsland.Geboren in 1978, wonende te Winterswijk en sinds 2011 getrouwd met mijn vrouw Verona met wie ik twee dochters heb.In 2009 lid geworden van JCI Oost Achterhoek met als persoonlijk "hoogtepunt" het voorzitterschap 2015.

Marije Korten – WIC en 24/7 Tailorsteel

Mijn naam is Marije Korten, getrouwd met Stefan te Selle en woonachtig in Winterswijk. Ik combineer mijn werk als KAM Coördinator bij 247TailorSteel met opdrachten op het gebied van projectmanagement, kwaliteit en continue verbetering. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de tennisbaan en ben ik bestuurslid van Vereeniging Volksfeest!

Jorrit Hulshof – Maas Architecten

Mijn naam is Jorrit Hulshof, een creatieveling, in het dagelijks leven ben ik allround architect bij Maas Architecten in Lochem & Zeist. Mijn affiniteit ligt bij het maken van modernistische architectuur. Samen met mijn partner Annet en ons zoontje Yse vormen wij een hecht gezin. In de vrije tijd sport ik bij hardloopvereniging De Zandlopers. Ik ben bourgondisch ingesteld; geniet van de mooie dingen in het leven. "We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them", Albert Einstein

Hanneke Houwers – JPR Advocaten

Mijn naam is Hanneke Houwers. Sinds 2007 ben ik als advocaat verbonden aan JPR advocaten. Ik behandel zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Het Europese en internationale arbeidsrecht heeft mijn interesse. Hiervoor heb ik ook ondernemingsrechtelijke en bouwrechtelijke zaken behandeld. Samen met mijn vriend en onze twee kinderen ben ik woonachtig te Winterswijk. In mijn vrije tijd sport ik graag. Golf, fitness, hardlopen en tennis. Voor de tennisclub ben ik als vrijwilliger actief in de technische commissie. Dat houdt in het kort in dat ik deelname aan de verschillende competities voor teams van onze vereniging mogelijk maak. Ook ben ik bestuurslid van de kledingbank Winterswijk en omstreken. Daar ben ik verantwoordelijk voor de Hartenwens. Een initiatief dat is gericht op kinderen die zijn aangewezen op de kledingbank.

Dennis Hoftijzer – Frappant bureau voor spetterende communicatie

Dennis Hoftijzer, geboren in 1979 in Winterswijk. Na een opleiding reclame en grafisch design aan de slag gegaan bij Frappant in Aalten en in 10 jaar tijd doorontwikkeld naar conceptontwikkelaar en directeur van Frappant, bureau voor spetterende communicatie. Met Frappant adviseer, creëer en realiseer ik geïntegreerde communicatie voor uiteenlopende professionele organisaties, van B2B tot retail, van zorg tot industrie. Daarmee maken we merken sterker om samen succesvol te zijn. Mijn specialismen: Conceptontwikkeling, visualisatie, webdesign, logodesign, huisstijlontwikkeling, branding, online marketing, strategie, contentmarketing.

Mardine Grijsen – Notariskantoor Roerdink & Stevelink

Ik ben Mardine Grijsen, 29 jaar en ik woon samen met Timothy in Winterswijk. Ik werk als kandidaat-notaris bij notariskantoor Roerdink & Stevelink in Groenlo. Ik doe met name ondernemingsrecht en heb daarnaast de vaste waarneming op vrijdag voor het passeren van akten. In mijn vrije tijd voetbal ik bij de voetbalvereniging M.E.C.